[close]

12 November 2010

mesin kira kira tak bertali

hari ni hari kedua gua exam, mmg celaka la, awal2 pagi lagi dah memerut, ingatkan lepas memerut kira habis la, ade pulak 2nd half time nak masuk dalam hall. gua dah gelabah dah, kalau dah masuk hall, kena tunggu setengah jam baru boleh keluar. abis la berak dalam seluar, macam2 dah gua pikir. time tengah nak masuk hall, gua luah sikit la perasaan gua kat member gua ni. 'wei mcm mana, aku sakit perut ni, kang dah masuk confirm kena tunggu setengah jam'..'ko masuk je, lepas tu cakap kat pengawas tu tetinggal calculator..'takleh (sambil tunjuk tangan dengan barang2 exam) aku bawak calculator ni'. aik mana calculator gua, asal takde kat tangan, damn gua betul2 tetinggal calculator. ciss, dah la rasa nak berak, kena pecut naik moto balik rumah ambik calculator pulak!

2 comments:

Rozuan Ismail said...

pergh..gila kesian ko..haha..sabar je la weyh..dugaan

afiq azmi said...

gila la weh, dugaan gile, kira ada gak la hikmah nye sakit perut tu, kalau tak, takde calculator la aku