[close]

10 January 2011

semua dah lain beb

sekarang lepak tgk bola dialog2 time tengok tu dah lain dah
contohnye
'hekeleh tak gol, kalau safee sali confirm dah ni'
'mak aih gelecek power gile dah mcm nor shahrul'
dan yang tak mungkin lepas ckp 'keeper malaysia lagi power la kalau macam ni'
senario bola kat malaysia dah berubah dah!
tapi tu senario antara penonton depan tv je, senario pemain bola mcm mane pulak?

2 comments:

saperakue said...

aha~~ like!! like!! like!!

afiq azmi said...

weee..betol kan
btw, lama gila tak bukak blog aku ni haha