[close]

01 June 2011

masalah utama di negara

make it simple, apa yg aku nampak masalah paling banyak kat Malaysia adalah masalah jalan yg rosak. itu je la, so far takde satu kerajaan pon yg berjaya setelkan masalah jalan rosak ni, maksud aku, dalam satu kawasan/daerah/negeri tu, jalan takkan pernah 80% elok serba serbi, kalau ada korang bagitau aku, aku nak pindah kat kawasan tu

2 comments:

yangbanyaknickname said...

putrajaya. siries. kerajaan habiskan duit repair jalan je daripada habiskan duit bina bumbung dekat pusat futsal satu malaysia presint 18 tu.

Ayie a.k.a Nyei said...

macam mane nak elok..duit projek catu..lets say rm10..yg guna utk jalan rm5 je..kualiti sampah..pastu bila dah rosak..dalam proposal tulis 5km...bagi duit utk repair 5km..guna kat 5km tu yg seketul2 bulat2 tengah jalan tu je..bukan seluruh 5km..babi tak?