[close]

08 July 2010

bukan salah dia kerana seorang pakistan

kita biasa dengan lawak2 dalam komik lama2 macam ujang, scene yang mana seorang mamat tunggu bas kat bus stop, tengah duduk tiba2 datang seorang awek cun nak tunggu bas gak. mamat yang tadi tunggu bas pon, datang dekat awek tu, tanye "cik adik, jam pukul berapa" jawab pulak awek tu "alah nak ngorat, skill dah basi, jam kat tangan tu apa?" pangkah balik mamat tu "jam saya ni rosak, takde masa la nak ngorat" ditunjukkan jam tepat2 kat depan muka awek tu dan awek tu tersipu-sipu malu, lalu jawab "err..pukul 2.16 minit bang"..biasa kan lawak tu? sampai tak lawak pon ada, basi la katekan. tapi gua nak cerita ni bukan pasal gua test buat lawak basi ni kat mana2 awek bus stop. macam ni, tengah2 syok gua layan video cecah panggung kat laptop gua, ada stranger wassup2 gua kat ym, tapi pelik gak gua, dia ada dalam list fren ym gua, lantaklah peduli apa kan. dia pon sapa la gua, gua dengan gentleman nya jawab balik la, lepas tu dia tanya apa tah gua pon dah tak ingat, dan gua yang tadi tengah syok layan video, buat tak tau la pasal nak bagi tumpuan yang jitu kat video tu, 10 minit (lebih kurang) lepas tu orang yang sama wassup2 gua kat ym, gua pon panas la..lu orang nak tau apa dia cakap? tengok ni!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


2 comments:

meinnameistain said...

hahahaha...afiq..leh thn cite ko...even if it so simple..cam tu je kot ko cite...tp, terglak la jgak aku...ahahahah...

afiq azmi said...

aku panas gile ngan mamat tu haha
btw, ko ain kan