[close]

19 October 2010

bukan nak bikin gaduh-gaduh

gua paling tak suka baca blog yang ada lagu, maaf lah blogger sekalian, bukan nak menindas tapi tu lah yang gua rasa, selalu nya kalau tgk para bloggers yang gua follow sekalian, time ada update lu orang, and tajuk macam menarik, gua nak baca je tiba2 gua bukak2 ada lagu, mmg gua scroll down terus lepas tu tengok gamba je (kalau ada) lepas tu yang gua akan baca, tajuk, description gamba yang pendek2 (kalau ada) gua takde motif pon buat entry ni, gua tengah mamai cakap lu, selamat semua!

3 comments:

yangbanyaknickname said...

kau sound aku ke pokwang? Aku post lagu tu aku post untuk member aku yang ayah dia baru meninggal la. Aku cipta lagu tu khas untuk dia.

sitinajibah said...

terasa nye..

afiq azmi said...

jekbe, aku masuk blog ko takde pon lagu?

jibah..terasa ke? haha yahooo