[close]

17 October 2010

betul tak?

kalau lu orang perasan lah kan, ramai orang sekarang ni, zaman sekarang ni la kan, suka cari sebab, punca atau topik untuk memulakan satu pergaduhan. gua universal kali ni, takde kaitan dengan personal matter gua, gua pon penah gak cari reason nak buat kecoh atau nak cari sebab nak gaduh2 ni. kenapa ye ramai orang macam ni. benda simple pon kadang2 boleh bawak gaduh sampai ke maut, apa punca nya ye, kenapa ramai orang macam ni zaman sekarang, kenapa gua pon boleh jadi macam tu?

4 comments:

sitinajibah said...

sebab perasaan seorang manusia..
lumrah alam lah tu..mmg manusia ni x penah puas dgn ape yang ade..
nk mengawal perasaan tu terletak pada diri snri..kn2...pandai x aku berhujah..

afiq azmi said...

gua rasa kalau jawapan macam ni, dalam internet sekali klik pon gua boleh dapat, takde perspektif lain ke? pls3

sitinajibah said...

nope2...hehehhehehe..
aku bukan nye seorang yang mcm tu la...sory boh..

afiq azmi said...

ape benda lu cakap ni, gua tak faham
gua macam ckp lain pastu lu cakap lain
lu salah port?