[close]

20 August 2010

baran gua macam ni

apesal la lu orang suka tanya soalan tak berfaedah
contoh soalan yang gua cukup pantang time2 puasa ni
kat bazar, tengah jalan2 usha lauk pauk ada je mamat-macho-lah-sgt dengan minah-best-lah-sgt bising2 tanya, 'kenapa ramai sangat orang ni'
woi ini bazar la, lu ingat ni apa? apa ye? ahh lu orang sudah2 la dengan soalan macam tu, we all menyampah you know

2 comments:

stiffler said...

ahhh..biar la diorang

yangbanyaknickname said...

typical malays tanya soalan yang sendiri boleh jawab. benda simple nak diperbesar-besarkan dan membawa kebodohan kepada diri sendiri. Customer Nandos memang ramai macam ni.