[close]

24 August 2010

jangan menipu, lagi2 time puasa ni

lu jangan marah sangat ye ekal, gua takde niat mcm hellioz si blogger liberal-lah sgt tu nak jatuhkan maruah lu, cuma gua pagi2 ni bak kata aleng dalam speech nya, take this golden opportunity, to wish selamat berpuasa dan jalankanlah ibadah ini dengan sebaik-sebaik nya.

2 comments:

fadh_q © said...

owyeah! ko pon baca hellioz??!
ok. aku suka kot entry dia menjatuhkan orang tu. tak tau kenapa.

afiq azmi said...

aku tak kesah pon tapi satu entry dia cakap pasal mindset org, pastu label diri sendiri as liberal (tak ckp pasal benda remeh, tak kritik org) the whole blog dia talking about others

haram jadah ape tah
(kalau kau baca hellioz, ko nk marah, marah la, gua takde hal)